FORMAS DE PAGAMENT

Els mètodes de pagament que es poden utilitzar a la nostra botiga online son els següents:

- Targeta de crèdit

CANVIS I DEVOLUCIONS

Per realitzar una devolució d’un producte comprat a la nostra botiga online, vostè disposa de 14 dies naturals a partir de la recepció dels productes.

Si vol cancel·lar una comanda que encara no ha rebut, s’ha de posar en contacte, quant abans millor, amb ORLY enviant un correu electrònic a orly@orlyolot.com.

En cas de devolució, els articles han d’estar en perfectes condicions, amb el seu envasat corresponent, etiquetatge original i amb el justificant de compra corresponent.

Per a tramitar una devolució el client ha d’enviar un correu electrònic a orly@orlyolot.com. Per tal de concretar els detalls de la recollida, ORLY o l’Empresa de Transport es posarà en contacte amb vostè via correu electrònic o telèfon.

Una cop verificat que els articles retornats estan en correcte estat, ORLY procedirà a fer la devolució de l’import a través del mateix sistema de pagament utilitzat durant la compra, en un termini de 14 dies a partir de la recepció de la sol·licitud d’anul·lació.

El dret de desistiment no es contempla en els següents casos:

Article en substitució: si l’article no està disponible, podrem oferir-li sense incrementar el preu, un producte de característiques similars. Està en el seu dret d’acceptar el nou producte o bé desistir de la seva compra.

Garanties: vostè té la garantia legal que en cas que els productes entregats siguin defectuosos o no compleixin les especificacions descrites en el contracte i sigui necessari arranjar-los, substituir-los, rebaixar o retornar l’import pagat, buscarem la millor solució per tal que pugui disposar del producte en bones condicions o pugui retornar-lo si així ho desitja.

Codis promocionals: la devolució d’articles fets a comandes amb codi promocional, implica la pèrdua parcial de l’import del producte sempre que no es compleixin amb les condicions d’utilització d’aquest.

TARIFES DE CANVI I DEVOLUCIÓ

Canvis gratuïts a la Comarca de la Garrotxa. Per la resta de comarques s’aplicarà la tarifa de l’empresa de transport segons la zona.

Devolucions a càrrec del client, s’aplicarà la tarifa de l’empresa de transport segons la zona.

*Les despeses es descomptaran de l’import retornat.